Edge of the Empire

A mission to Formos

På Bespin hyres i af Hebo (Sullustan) til at finde Godon Netakka (Rodian bounty hunter), sidst set på Formos. Belønning $2000 + omkostninger.

Formos: Finder en ødelagt protocol droid der blev overfaldet af en bande som bortførte hans ven, en astromech droid. Banden hører muligvis under en smuglerring ledet af Bandin Dobah (Aqualish).

Finder to bounty postings på Dobah: Imperiet: 10K (dead or alive). Hutt: 5K (alive).

Kommer i slagsmål men en bande på den lokale cantina. Ender med at stunne den mand der virker som deres leder, tager ham med tilbage til skibet.

Kobo møder en Rodian pige der viser sig at være Godon Netakkas søster, hun fortæller at grunden til at han er forsvundet kan være fordi han har fundet Dobah, men venter på at fange ham til dusøren stiger. Hun fortæller også at astromechen der er blevet bortført indeholder et detaljeret navigationskort over the Kessel Run, og vil betale 2000 credits for de data.

På skibet for Dov lavet en aftale med Daro, efter Jerry har haft fingerne i ham, om at sætte et møde op med Dobah om mulig forretningsaftaler.

Comments

Cenix

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.