Kobo

Rodian Smuggler

Description:
Bio:

Kobo (Smuggler,Pilot)
Kobo er vokset op på en mindre planet i Outer Rim, i udkanten af en større by. Hvor bande livet var en let vej ud af slummen, og væk. Først som småkriminel på gaden, senere som kører og pilot. Og er endt med at blive smugler i galaksen. Som tiden gik, blev tanken om frihed til at færdes hvor han ville, og se hele verden, en besættelse. Således at han til sidst kunne være fri og gøre hvad han selv havde lyst til. Driften til at se verden og være fri blev en besættelse og drivkraft for ham(Obligation: Obsession). Hans ynglings sætning er også: ”Nå, skal vi ikke se at komme videre!”. Selvsagt er Kobo ikke glad for Imperiet, såvel som, han ikke er glad for andre grupper der begrænser friheden til at færdes hvor man(han) lyster.
Hvilket som helst Starship er Kobo’s hjem, men man skal ikke have flere personlige ejendele end dem der kan være i en rygsæk. Lige så løst et forhold som Kobo har til matrielle ting, lige så forpligtende er venskaber. Venner er en lille eksklusiv skare. Dette gør dog ikke at Kobo har få bekendte, hans konstante rejsen rundt har givet mange bekendte rundt om i verden. Ofte kender han En der kender En!
Kobo betragter sig selv som lidt af en Space-pirat. Det med at håndtere våben, har han ikke brugt meget tid på, det har været let nok at gribe det for hånden værende og slås med det. Om det var et stålrør eller en blaster har hans smidighed hjulpen ham til at overleve. Overlevelse er noget Kobo syntes at have et naturligt talent for. Mere end en gang er han ”nødlandet” på en planet hvor overlevelse har været nødvendig.

Kobo

Edge of the Empire Cenix